<The> Production capacity planning model in term of supply chain management - Malindžák, Dušan
Prístupy k dizajnu plánovania produčnej kapacity (CPP): zákaznícky a veľkovýrobný. Stratégie CPP. Využitie SCM (supply chain management ) a KANBAN (metóda plynulej a just-in-time výroby) v CPP.