Metodika hodnotenia výkonnosti vernostných programov - Gubíniová, Katarína
Analýza realizácie takej marketingovej aktivity, ktorej v teoretickej oblasti absentuje dimenzia sledovania výkonnosti a v praxi sú pri jej realizácii organizácie konfrontované s neefektívnosťou vynakladania predovšetkým finančných prostriedkov.