Use of DEA Model for Calculating Better Line Index and Its Impact on Economic Policy in Slovakia - Vondrová, Andrea, 1987-
Alternatívne meranie ekonomického vývoja porovnané s výsledkami neparametrického merania (CCR model obaľovania dát). Krížová kontrola výsledkov meraní v rámci krajín OECD.