Ochranné známky ako nástroj komunikácie so spotrebiteľmi - Dudeková, Alena, 1986-
Ochranná známka ako významný nástroj pri rozoznávaní a získavaní upevnenia konkurenčného postavenia jej majiteľa na trhu. Hlavné funkcie ochrannej známky. Zákon č. 506/2009 Z. z. o ochranných známkach.