Zvyšování důchodového věku – jedna z možných cest k finanční udržitelnosti důchodových systémů v ČR, SR i Evropě - Fiala, Tomáš
Analýza vplyvu dôchodkového veku počas poberania starobných dôchodkov a hodnoty indexu závislosti seniórov.