Nový prístup k sociálnej politike - Antalová, Mária, 1952-
Teoreticko-metodologické východisko pre vnímanie sociálnej politiky ako dôležitej súčasti koncepcie sociálnej kvality v rámci jej kondicionálneho faktora: sociálno-ekonomická istota. Sociálna politika a sociálna kvalita, základné princípy sociálnej kvality. Kvadrant kondicionálnych faktorov. Faktory sociálnej kvality.