Miery inovácie – prehľad príkladov - Chajdiak, Jozef
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Usporiadaná množina ukazovateľov s prehľadom mier inovácie. Ukazovatele vyjadrujúce mieru inovácie sú usporiadané podľa zložitosti výpočtu, konkrétne od mier inovácie vyjadrujúce jednoduchú mieru inovácie k zložitým mieram inovácie.