Ľudský kapitál v kontexte migračných trendov vybranej skupiny obyvateľstva - Rievajová, Eva
Teoretický rámec skúmania medzinárodnej migrácie vysoko kvalifikovaného ľudského kapitálu. Migrácia osôb s vysokoškolským vzdelaním. Determinanty medzinárodnej migrácie študentov z rozvojových krajín, medzi vyspelými krajinami.