Nebojme sa! - Porubský, Juraj
Osobnosť roka časopisu Forbes - prezident SR Andrej Kiska. Ako vidí Andrej Kiska Slovensko pol roka po inaugurácii. Podnikanie A. Kisku. Čo sa prezidentovi podarilo doteraz zmeniť. Možnosti a výsledky v zahraničnej politike. Za každým úspechom sú aj neúspechy.