Consumer Attitude to Sustainability and Eco-Innovations - Knošková, Ľubica, 1965-
Vzťah spotrebiteľa ku kvalite environmentálnej politiky. Ekologicky optimálne správanie. Analýza prístupu EÚ k udržateľnej spotrebe (Flash Barometer). Tvorba politiky envrionmentálne udržateľného správania spotrebiteľa.