Riadenie logistických činností - Boorová, Brigita, 1979-
Význam manažovania logistických činností pre podnik. Využívanie outsourcingu v logistických činnostiach. Outsourcing logistických činností môže mať pre podnik rôzne prínosy v oblasti logistiky, ako napr. zníženie nadmerných zásob, odstránenie zbytočnej manipulácie s tovarom, redukcia chybovosti dodávok, optimálna expedícia zásielok, zvýšenie kvality a s tým spojená zvýšená produktivita práce a výkonnosť, ako aj celkové zníženie nákladov na logistické procesy.