Podnikateľské modely v odvetví služieb - Slávik, Štefan, 1955-
Podnikanie v službách. Výskum, ktorého cieľom je prehĺbiť a rozšíriť poznatky o podnikateľských modeloch v odvetví služieb. Opis a analýza skúmaných podnikateľských modelov. Štatistická analýza výskumnej vzorky. Diskusia.