Charakteristiky úspešných vodcov pri tvorbe a zmene podnikateľského modelu - Ljudvigová, Ivana
Teoretické východiská vodcovských vlastností. Komparácia vodcovských charakteristík rôznych autorov. Vodcovské charakteristiky potrebné na tvorbu alebo zmenu podnikateľských modelov.