Počítač a astronomické ďalekohľady - Poláček, Marian
Počítače sú nevyhnutnou súčasťou súčasných vybudovaných astronomických ďalekohľadov, či už optických, alebo rádioteleskopov. Počítače a superpočítače v prevádzke moderných astronomických ďalekohľadov. Aspekty a zaujímavosti spojené s astronomickými pozorovaniami.