Predikcia a komparácia podniku DreamWorks Animation na základe jeho podnikateľského modelu - Mišún, Juraj, 1978-
História podniku DreamWorks Animation. Podnikateľský model tohto podniku. Komparácia podnikov DreamWorks Animation a Disney na základe ich podnikateľských modelov. Predpokladaný budúci vývoj DreamWorks Animation.