Procesný manažment a jeho základné atribúty - Budayová, Jana
Základný pohľad na vymedzenie pojmov procesného manažmentu, tak ako ho ponúka domáca a zahraničná literatúra. Procesný manažment sa v súčasnej turbulentnej dobe stáva prístupom, ktorý podnikom pomáha, tak v oblasti operatívnej hospodárnosti ako aj pri tvorbe a dosahovaní stratégie podnikov. Procesné riadenie, jeho základné atribúty.