Význam a prínosy udržateľného podnikania pre podniky - Budinská, Lucia, 1990-
Pojem udržateľné podnikanie. Výhody a nevýhody udržateľného podnikania pre podnik. Náročnosť a mnohé prekážky implementácie a realizácie takéhoto podnikania. Výhody, ktoré prinesie udržateľné podnikanie, prevažujú prvotné možné negatívne vplyvy na efektívnosť jednotlivých podnikových procesov a činností a v konečnom dôsledku prinesú pozitívne finančné efekty.