Housing Wealth Effect on Personal Consumption: empirical Evidence from European Post-Transition Economics - Čeh Časni, Anita
Permanentný dôchodok a zmena v spotrebe pri rozdielnej kvalite bývania. Analýza šiestich po-tranzitívnych ekonomík EÚ pomocou dynamických panelových dát.