Ponúkaná hodnota podnikateľského modelu a jej prepojenie na podnikateľskú stratégiu - Zagoršek, Branislav, 1984-
Podnikateľský model a stratégia. Podnikateľský model Canvas. Výsledky dotazníkového prieskumu, ktorého cieľom bol opis vzťahu na seba významne pôsobiacich prvkov bloku ponúkanej hodnoty podnikateľského modelu a podnikateľskej stratégie.