Obohatený triangel a kvalitatívna analýza produkčného systému v podnikateľských jednotkách - Dupaľ, Andrej
Príspevok chce na základe analýzy a zovšeobecnenia zhromaždeného súboru poznatkov, tiež vlastného výskumu v danej oblasti, upozorniť, zdôrazniť a zaujať vlastné stanoviská, ktoré súvisia s ďalším napredovaním, zdokonaľovaním a rozvojom produkčného systému v podnikateľských jednotkách. Svojou orientáciou tiež upozorňuje na novšie súvislosti, ktoré sú aktuálne v rozvojovom manažmente produkčného systému v podnikateľských jednotkách.