China - V4 Investment Regime - a Slovak Perspective - Brocková, Katarína, 1976-
Medzinárodná zákonná ochrana zahraničných investícií. Aktuálny režim ochrany investícií vo vzťahu Slovensko - Čína. Nová komplexná investičná politika EÚ. Budúcnosť dohôd o investíciách EU - Čína.