Klastre cestovného ruchu ako súčasť rozvoja regiónov - Gajdová, Denisa, 1977-
Small business act a podpora sieťového podnikania. Klasifikácia klastrov. Prínosy klastrov a výhody klastrovania. Rozvoj klastrov na Slovensku. Typológia nástrojov na podporu inovačných sietí vrátane príkladov. Oblastné organizácie cestovného ruchu v SR. Subjekty cestovného ruchu na Slovensku. Najvýznamnejšie problémy v rámci cestovného ruchu.