Modern Method of Pricing of Bank Credit Insurance - Ondrejková Krčová, Ingrid, 1969-
Poistenie schopnosti splácania úveru a jeho viazanosť na konkrétny úver. Strata schopnosti splácať úver pri neočakávaných životných udalostiach podnikateľa počas splácania úveru. Poistenie podnikateľov a pohľadávok a poistenie podnikateľských rizík.