Longevity Risk in the Context Pension from Pillar II of the Slovak Pension System - Bilíková, Mária, 1951-
Druhý pilier dôchodkového zabezpečenia s rozobratím anuitnej novely a jej aplikovaním na výpočet starobných dôchodkov z tohto piliera. Vplyv dlhovekosti na výplaty dôchodkov z druhého piliera.