On a Sandt class of probability distributions - Fecenko, Jozef
Sandtové typy rekurzií a ich využitie v teórii rizika. Diskrétne rozdelenia pravdepodobnosti a všeobecný prípad takýchto typov rozdelení, daný rekurenciou respektíve vytvárajúcou funkciou. Geometrické rozdelenie, negatívne binomické rozdelnie, Fibonacciho rozdelenie a Poly-Nacciho rozdelenie.