Slovak SME´s and their possibilities of international collaboration in R&D and innovations - Zajko, Marián
Morálne a finančné podnety a vzdelávacie a kontaktovacie nástroje stimulujúce podnikové inovácie a príslušnú (medzinárodnú) spoluprácu, ktoré sú v SR dostupné, ale aj na inšpirujúce zahraničné skúsenosti v tejto oblasti. Presvedčivejšie výsledky vývoja inovačnej výkonnosti SR, jej MSP a ich spolupráce v inováciách sa očakávajú v dôsledku implementácie Stratégie výskumu a inovácií pre inteligentnú špecializáciu SR na roky 2014 - 2020 schválenej vládou SR v novembri 2014.