Riadenie rizika poistením na plnú hodnotu excedentnou spoluúčasťou metódou Monte Carlo - Mucha, Vladimír, 1976-
Prezentácia metodológie v rámci určenia rozdelenia celkového poistného plnenia pomocou simulačnej metódy Monte Carlo.