Vplyv oceňovania majetku a záväzkov historickou cenou a bežnou hodnotou na hodnotenie finančnej situácie podnikateľskej účtovnej jednotky - Podmanická, Martina, 1977-
Determinanty určujúce finančnú situáciu podnikateľskej účtovnej jednotky. Význam oceňovania majetku a záväzkov pre hodnotenie finančnej situácie podnikateľskej účtovnej jednotky. Kritériá pre výber oceňovacej veličiny pre oceňovanie majetku a záväzkov v súvahe.