Viazané obchody a protisúťažné uzatvorenie trhu - Hlaváčiková, Jana
Autorka sa zameriava na jeden zo spôsobov, ktorým môže podnik v dominantnom postavení obmedziť podmienky hospodárskej súťaže na trhu – viazané obchody.