Human resources marketing and the role of leadership in the process of making corporate culture - Polednáková, Anna, 1957-
Politické a kultúrne aspekty ako základ personálneho marketingu. Vplyv organizačnej kultúry na proces integrácie a výkonnosti akvizície. Kultúrna rozdielnosť v podniku - slabosť alebo výhoda? Ľudské zdroje v procese integrácie. Význam vodcovstva.