<The> Revaluation of assets and liabilities at fair value in merger - Ondrušová, Lucia, 1981-
Povinnosť precenenia majetku a záväzkov na reálnu hodnotu z účtovného hľadiska pri zlučovaní spoločností tak, aby majetok v účtovnej závierke vyjadroval správnu hodnotu v čase, kedy nastáva zlúčenie spoločností.