Skutočná a pociťovaná finančná gramotnosť v oblasti poistenia - Brokešová, Zuzana, 1985-
Finančná gramotnosť v oblasti poistenia. Výsledky prieskumu uskutočneného na vzorke 849 respondentov. Porovnanie skutočnej a pociťovanej finančnej gramotnosti.