Prieskum riešenia otázok finančnej štruktúry v segmente MSP - Kalusová, Lenka, 1987-
Malé a stredné podniky majú obmedzené možnosti získavania zdrojov financovania, a to najmä čo sa týka zdrojov úverových. Počas obdobia hospodárskej krízy sa problémy v tomto smere ešte znásobili. Autorka v príspevku poukazuje na prístupy vybraných MSP k riešeniu otázok finančnej štruktúry. Aj napriek tomu, že otázky formovania finančnej a kapitálovej štruktúry podnikov patria k rozhodujúcim otázkam finančného riadenia podnikov, venujú im MSP iba veľmi malú pozornosť.