Zvýšenie minimálnej mzdy od 1. januára 2015 - Mačuha, Miroslav
Výška minimálnej mzdy a ponuka vlády na úpravu odvodov. Priamy vplyv zvýšenia sumy minimálnej mzdy. Celková cena práce. Dosah zvýšenia sumy minimálnej mzdy na ďalšie plnenia.