Vplyv zárobkovej činnosti starobného a predčasného starobného dôchodcu na výšku jeho dôchodku - Strýčková, Jolana
Formy zárobkovej činnosti starobného dôchodcu a predčasného starobného dôchodcu. Daňové povinnosti dôchodcu. Odvodové povinnosti dôchodcu. Hodnoty používané pri určení sumy starobného dôchodku. Žiadosť o zvýšenie dôchodku. Výpočet zvýšenej sumy predčasného starobného dôchodku. Povinnosť dôchodcu platiť poistné podľa ZSP a ZZP.