Analýza výsledku hospodárenia podniku - Nagy, Ladislav
Základné metódy analýzy zisku a zhodnotenie jeho tvorby v rámci hospodárskej činnosti. Hlavné nositele finančnej výkonnosti a hospodárska činnosť, ktorá vyjadruje úspešnosť podnikateľských aktivít.