Aspekty konkurencieschopnosti v študijnom odbore Finančný manažment - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Študijný odbor ako produkt akademického vzdelávania. Uplatnenie konkurenčnej výhody študijného odboru. Význam komunikácie na trhu vzdelávania. Pri ponuke študijného odboru na trh vzdelávania je vhodné postupovať analogicky ako pri umiestňovaní produktov a služieb na trhu.