Selected Determinants of Lifelong Learning of Population in the Slovak Republic - Hudoková, Kristína
Vzdelanostná úroveň ľudského kapitálu. Závislosť vzdelávania na vybraných faktoroch skúmaná regresnou analýzou. OLS model odhadu parametrov. Gretl - ekonometrický softvér.