Dosahy historického vývoja na environmentálny rozmer podnikateľských stratégií firiem v Európskej únii a na Slovensku - Šprochová, Lenka
Environmentálna politika a skvalitňovanie vzťahov so životným prostredím. Vývoj environmentálneho rozmeru stratégií firiem v Európskej únii a na Slovensku z pohľadu verejného a súkromného rámca.