Kariéra a kariérne poradenské služby - Marhefková, Anna, 1967-
Kariéra - definovanie pojmu. Osobnosť manažéra, jeho hlavné úlohy, kompetencie a kariéra manažéra. Kariérne poradenské služby znamenajú riadenie kariéry a jej plánovanie a okrem toho aj plánovanie následníctva v manažérskych pozíciách. Aj napriek rôznym prekážkam, je nevyhnutné venovať svoju pozornosť rozvoju kariéry, či už z pohľadu organizácie, alebo samotného zamestnanca.