Znalostná ekonomika a metodológia hodnotenia znalostí - Duhárová, Simona
Znalostná ekonomika. Prechod od starej ekonomiky k novej ekonomike. Metodológia hodnotenia znalostí (KAM). Piliere znalostnej ekonomiky. Index znalostnej ekonomiky (KEI) a znalostný index (KI). Metodológia hodnotenia znalostí (krajiny Európskej únie).