Absolventi vysokých škôl na trhu práce priebežné výsledky z prieskumu - Srnánková, Ľubomíra
Problematika uplatniteľnosti absolventov vysokých škôl na trhu práce. Hľadanie prvého pracovného miesta po absolvovaní vysokej školy a súčasnej pracovnej aktivite. Predbežné poznatky z prieskumu o uplatnení absolventov vysokých škôl na trhu práce.