<An> Explanatory analysis of payoffs for the lifetime mortgage of farming assets and its policy implications - Park, Gil H.
Odhad prínosov z úrokov farmárskych aktív (farmland pension) v podmienkach Južnej Kórei. Splátkový program nastavený vládou poistným modelom na základe štruktúry a výšky majetku farmára.