Hodnotenie vysokých škôl nezávislými inštitúciami, analýza postavenia svetových, európskych a slovenských univerzít - Kováč, Filip
Hodnotenie kvality vysokoškolského štúdia na Slovensku. Komplexná akreditácia vysokých škôl. Hodnotenie kvality vysokoškolského štúdia vo svete. Analýza postavenia svetových univerzít. Analýza postavenia európskych univerzít. Analýza postavenia slovenských univerzít v rámci krajín V4.