Zlepšovanie administratívnych procesov - Ondrášová, Iveta
S pojmom administratívny proces sa spájajú všetky procesy, ktoré sú potrebné na to, aby sme plynule a často i flexibilne zvládali komplexný proces realizácie zákazky, resp. výroby a predaja výrobku podľa objednávky zákazníka. Zlepšovanie administratívnych procesov. Podstata štíhlej administratívy. Prínosy, ktoré možno získať z aplikácie metód zlepšovania podnikových procesov v oblasti administratívy sú značné. Čo je však na zlepšovaní administratívnych procesov ťažké, je ľudský faktor, t.j. porozumenie ľuďom a firemným problémom.