Marketingové programy koncentrované na segment seniorov - Lesáková, Dagmar, 1949-
Vymedzenie pojmu a štruktúra segmentu seniorov. Marketingové koncepcie pre segment seniorov. Odporúčania pre tvorbu marketingového mixu v segmente seniorov.