Výkaznictví a obchodní plánování v rámci Solventnosti II - Lozsi, Imrich
Vývoj regulatórnych (Solventnosť II) a účtovných (IFRS), ale tiež investorsky orientovaných (MCEV - Market Consistent Embedded Value) štandardov prinášajúcich zásadné zmeny z hľadiska finančnej stability a výkonnosti poisťovní.