Smart Grid/Smart Metering - Trends Introducing Intelligent Mettering Systems in the Conditions Utility Companies - Naščáková, Jana
Smernica Európskeho parlamentu a Európskej komisie 2009/72/EC1 o aktivitách spojených so zavádzaním inteligentných meracích systémov. Inteligentné siete na Slovensku a technológie na ich zavádzanie.