Business Intelligence Adoption: A Case Study in the Retail Chain - Olexová, Cecília, 1976-
Výhody využitia BI (business intelligence). Teória difúzií inovácií. Faktor rýchlosti osvojenia BI v maloobchodnej sieti. Nastavenie vhodnej miery požiadaviek na výkon podniku (requirements engineering), ako hlavný problémový faktor implementácie BI.