Soziales Kapital als Voraussetzung von Innovation - Schmidt, Simon
Definícia sociálneho kapitálu. Formy klasického sociálneho kapitálu. Budovanie sociálnych sietí. Sociálny kapitál ako predpoklad inovácie.